artikel

Nytt år, nya tag

På partiföreningens årsmöte 22 februari beslutades om en verksamhetsplan som bygger på att vi nu är många fler medlemmar än tidigare.

Vi kommer därför ha möjlighet att vara mer aktiva i valrörelsen, samtidigt som medlemmarna kommer vilja att vi gör roliga saker tillsammans.

Därför har styrelsen inrättat en festkommitté som får ansvar för att anordna trevliga sammankomster både interna och externa så håll ögonen öppna för våra skojiga vänsterarrangemang. Sammankallande är Ulrika Sandberg.

Vi har också bildat en studiegrupp och först ut är en bokcirkel som träffas på onsdagar för att diskutera boken “Nordisk socialism”. Studieansvarig är Anders Gillgren.

På 8 mars kommer vi ha en samtalskväll då vi diskuterar runt rubriken “Marx, Jesus och patriarkatet”. Det kanske inte passar för alla, men du som gillar filosofiska diskussioner och samtal är hjärtligt välkommen även om du inte är medlem.

Vi hoppas även locka med flygbladsutdelning som är ett väldigt trevligt sätt att träffa väljare på. Även om vi inte kan svara på alla frågor så kan vi försöka. Vill du dela ut flygblad så hör av dig till Petra Modée så fixar hon aktuella flygblad.

Vi kommer fortsätta ge ut Vänstern i Nordanstig som delas ut till i princip alla hushåll. Där skriver vi om både smått och stort, lokalt och riksnyheter. Har du inte fått något tidning så hör av dig till Petter Bykvist.

Till ny styrelse valdes:
Petra Modée, ordförande
Petter Bykvist
Ulrika Sandberg
Thorbjörn Thunström och
Anders Gillgren.

(på bilden syns Lars-Ingez med Challe, bandet som spelade och underhöll på årsmötet)

Dela den här sidan

Kopiera länk