sida

Utveckling behövs

Under de senaste decennierna har de kommunala fastigheterna inte renoverats såsom de borde. Resultatet har blivit att förskolor, skolor och äldreboenden fått en allt sämre standard. Ibland har det gått så långt att arbetsmiljön blivit lidande.

Så vill vi inte ha det. Vi tror inte heller att det är rätta sättet att få folk att vilja flytta till Nordanstig. Tvärtom vill vi satsa oss ur det nuvarande dåliga ekonomiska läget.

Vi vill ha ett Nordanstig för alla – inte bara några få!

Genom att bygga nya förskolor och skolbyggnader får vi en bättre arbetsmiljö för både barn och vuxna. Nya hus signalerar även framtidstro och utveckling vilket gör att fler kan tänka sig att bosätta sig i Nordanstig.

Nordanstig är en kommun som ligger centralt: mitt emellan Hudiksvall och Sundsvall har vi ett perfekt läge för den som jobbar i någon av dessa städer. Samtidigt är huspriserna låga och naturen vacker.

Ovan syns vår investeringsplan för de närmaste 5-6 åren. Där är vi överens med moderaterna, liberalerna och krist-demokraterna. Det som skiljer oss åt är inriktningen. Vänsterpartiet har ALLAS bästa i centrum och därför är det viktigt vilket parti du röstar för i valet.

Vill du ha en kollektivtrafik som fungerar?
Vill du ha ett klimatsmart Nordanstig?
Vill du att alla skolor ska vara bra?
Vill du att vi ska satsa på bra äldreomsorg?
Vill du att vi ska äga kommunal service gemensamt?

Rösta på Vänsterpartiet.

 

Dela den här sidan

Kopiera länk