artikel

Bergsjödagen nästa!

Vi fortsätter prata politik och bjuda på fika på Bergsjödagen den 4 augusti kl 10-16. Naturligtvis får du möjlighet att hjälpa oss att skissa på hur framtidens Nordanstig ska se ut.

Teckningar av hus som hänger på ett klädstreck i ett marknadstält.
Här syns några förslag på hur den nya skolan i Harmånger ska se ut.

Vi vill bygga ett allaktivitetshus i Bergsjö, men har du några idéer kring var det ska vara och hur det ska se ut? Kom till vårt tält och skissa. Kanske har du tankar kring vad allaktivitetshuset ska innehålla för aktiviteter? Berätta för oss!

Serieteckning av ett möte som diskuterar olika investeringar - medborgarbudget.
Illustration: Malin Granroth.

I våra senaste budgetförslag har vi föreslagit att en del av investeringsbudgeten ska öronmärkas till investeringar som ALLA nordanstigsbor har möjlighet att tycka till om. Det kallas ”medborgarbudget” och är ett sätt att involvera fler i kommunens verksamheter. Vi tror att det är ett bra sätt att öka intresset för Nordanstig. Vad tror du?

Du hittar vårt tält bredvid hotellet (plats 40-41).

Välkomna!

Dela den här sidan

Kopiera länk