Allmänt

Gott Nytt År!

önskar Vänsterpartiet Nordanstig

I år har vi hunnit med en hel del. I våras var flera av oss med på kongressen, vilket var en spännande upplevelse som gav mersmak även om det ligger mycket arbete bakom ombudens insatser. Bara att läsa alla handlingar och sätta sig in i vad de olika förslagen innebär är ett hästjobb, men det är det värt!

Lisa Holmberg, politisk sekreterare i Region Gävleborg gjorde ett fint collage över alla de statsbidrag som Vänsterpartiet varit med och förhandlat fram:

En del av dem började gälla i år – andra först 2017, men glöm inte att det är tack vare Vänsterpartiet och vår eminenta förhandlingsgrupp som de kommit till.

Vi hade en trevlig våravslutning som tyvärr regnade in, men vi gav inte upp utan höll stånd inne på partiexpeditionen.

Vi hade en trevlig våravslutning som tyvärr regnade in, men vi gav inte upp utan höll stånd inne på partiexpeditionen.

Bergsjödagen regnade också bort i år, men vi var flera stycken som hjälptes åt att bemanna tältet som vi fått låna av Hudiksvalls partiförening (stort tack!).

Även i år gjorde vi ett komplett budgetförslag för kommunen. Vi hoppas på sikt att även majoritetens budgetförslag ska förbättras kvalitetsmässigt! Konstateras kan ändå att alla partier lade fram ett budgetförslag (majoriteten tillsammans givetvis, och även M, L och KD gick fram med ett gemensamt förslag) utom Sverigedemokraterna som åter igen utmärker sig genom sin ovilja att komma med konstruktiva förslag. Det är viktigt att deras väljare informeras om detta inför valrörelsen!

Även i år gjorde vi ett komplett budgetförslag för kommunen. Vi hoppas på sikt att även majoritetens budgetförslag ska förbättras kvalitetsmässigt! Konstateras kan ändå att alla partier lade fram ett budgetförslag (majoriteten tillsammans givetvis, och även M, L och KD gick fram med ett gemensamt förslag) utom Sverigedemokraterna som åter igen utmärker sig genom sin ovilja att komma med konstruktiva förslag. Det är viktigt att deras väljare informeras om detta inför valrörelsen!

 

Under hösten gjorde Christina Höj Larsen studiebesök i kommunens verksamhet för integration och arbetsmarknad.

Under hösten gjorde Christina Höj Larsen studiebesök i kommunens verksamhet för integration och arbetsmarknad.

 

 

 

 

Vi önskar alla medlemmar, sympatisörer och övriga besökare
en god fortsättning på julen och ett gott nytt år.

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Dela den här sidan

Kopiera länk