Finans

Äntligen budgetdags!

Förra året lade Vänsterpartiet till allas förvåning en oppositionsbudget. För första gången i Nordanstigs världshistoria hade ett oppositionsparti lagt ett eget komplett budgetförslag. I år har även den borgerliga oppositionen fått till en egen budget vilket vi tycker är glädjande.index

Förra året lade Vänsterpartiet till allas förvåning en oppositionsbudget. För första gången i Nordanstigs världshistoria hade ett oppositionsparti lagt ett eget komplett budgetförslag. I år har även den borgerliga oppositionen fått till en egen budget vilket vi tycker är glädjande.

Det är nämligen bra för demokratin att väljarna kan se hur deras parti agerar mellan valen. Genom sina budgetförslag visar partierna hur de vill att Nordanstig ska utvecklas.

Vänsterpartiet är mycket nöjda med vår budget i år och hoppas att även du ska tycka att det är intressant läsning. Där hittar du bland annat en satsning på lärarlöner – för alla lärare inte bara några få – och en ökad lärartäthet. Vi lägger pengar till investeringsbudgeten för både medborgarbudget och allaktivitetshus. Vi höjer bemanningen i hemtjänsten och satsar på 6 timmars arbetsdag för socialsekreterarna.

Du hittar hela vårt budgetförslag här.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Dela den här sidan

Kopiera länk