Allmänt

Inspirerande Höstupptakt på Camp Igge

Stort tack till Hudiksvalls partiförening som bjöd in oss (Nordanstigs partiförening) till deras Höstupptakt i helgen.

Vi var tre nordanstigare som åkte dit och vi fick mycket information om vad som händer i Hudiksvall, men även allmän information om hur partiorganisationen är uppbyggd, vad kommunala gruppen gör och lite om kommande utbildningar på både förenings- och distriktsnivå.rossanna

Vi var tre nordanstigare som åkte dit och vi fick mycket information om vad som händer i Hudiksvall, men även allmän information om hur partiorganisationen är uppbyggd, vad kommunala gruppen gör och lite om kommande utbildningar på både förenings- och distriktsnivå.

Rossana Dinamarca kom på eftermiddagen och det ställdes många kloka frågor som fick långa och intressanta svar. Att Rossana är mer aktivist än parlamentariker råder det ingen tvekan om,  och hon tvekar inte att göra konkreta insatser för att förändra samhället.

Tiden var kort, alltför kort, och trots att vi var kvar en stund efter att de flesta åkt så fanns det många obesvarade frågor kvar. Den tjejen har mycket vilja!

Dela den här sidan

Kopiera länk