Allmänt

Nordanstigsbo med vänstersympatier?

Ingen har väl kunnat undgå att märka att det är supervalår i år: både Europaparlamentsval och nationella val (och såklart kommun- och landstingsval). Vänsterpartiet i Nordanstig har i de senaste valen fått många röster, vilket vi tackar för, men nu skulle vi behöva bli fler.

Ingen har väl kunnat undgå att märka att det är supervalår i år: både Europaparlamentsval och nationella val (och såklart kommun- och landstingsval). Vänsterpartiet i Nordanstig har i de senaste valen fått många röster, vilket vi tackar för, men nu skulle vi behöva bli fler.

Därför letar vi efter dig som tröttnat på alliansens tid vid makten. V-logga_CMYK_Ro¦êd

Därför letar vi efter dig som tröttnat på alliansens tid vid makten.

Vi letar efter dig som har klara vänstervärderingar och som vill göra skillnad.

Vi behöver, kort sagt, bli fler medlemmar som kan aktivt påverka beslutsfattandet i Nordanstig. Just nu är vi inte ens en handfull aktiva medlemmar och eftersom vi har som ambition att fördubbla våra mandat (idag har vi 2 st) i kommunfullmäktige så behöver vi bli fler.

Vår ambition är ju att få så mycket inflytande som möjligt i kommunpolitiken så att vi kan styra skutan vänsterut. För att orka med det så behöver vi hjälp. Du har kanske varit medlem förut eller funderat på att bli medlem.

Alla är välkomna. Under våren kommer partidistriktet att köra ett antal olika utbildningar för de som vill arbeta politiskt. Inga förkunskaper behöver och alla är välkomna. Har du något specialintresse som du vill engagera dig i så är det bara en fördel.

Verkar det intressant så hör av dig till Katarina Roos, ordförande, på mejl: [email protected] eller telefon: 070-666 97 56.

Dela den här sidan

Kopiera länk