Allmänt

Oheliga allianser

Det pågår ett sandlådekrig bland kommunpolitikerna. Genom att bilda gäng och kohandla med sådana som egentligen står för rakt motsatta värderingar kan man utnyttja svagheter i systemen och åsidosätta demokratin med rena mobbningsmetoder. Man må tycka vad man vill om SD och FP, men faktum är att de fick fler röster från kommunens väljare än vi och bör i rättvisans namn gå före oss vad beträffar representationen i KS och nämnderna. Jag försäkrar alla som lagt sin röst på Vänsterpartiet i kommunen att jag håller mig för god för det här rävspelet och kommer att göra mitt bästa för att rakryggat och hederligt företräda er. Det är er rättighet att kunna lita på att en röst på Vänsterpartiet ÄR en röst på vänsterpolitik i varenda enskild fråga! (Undra på att valdeltagandet sjunker och politikerföraktet ökar…)

Jörgen Myhrman

Dela den här sidan

Kopiera länk