Allmänt

Dags att kavla upp ärmarna

Nu börjar en ny mandatperiod och vi ska försöka leva upp till våra väljares förtroende. Vi har nu två mandat, dubbelt så många mot förra perioden. Det förpliktigar och vi hoppas att vi ska få tillfälle att visa vad vi kan.

Vi har flera nya medlemmar som förhoppningsvis kommer få tillfälle att göra skillnad i den kommunala verksamheten. Vi ska försöka få igång lite mer verksamhet i vår lokal. Delar du våra värderingar och har idéer som du vill genomföra så är du välkommen till oss. Vi har en lokal som passar bra till studiecirklar och diskussionsmöten. Vi kan också hjälpa till med annat som kan behövas.

Hälsa gärna på oss på tisdagar ojämna veckor då vi träffas kl. 19.00 för att diskutera politik, skriva motioner och förbereda kommande möten.

Dela den här sidan

Kopiera länk