Allmänt

Men jobben då?

Har vänsterpartiet inga visioner om arbetstillfällen?

Nordanstig är ingen stor kommun, den största arbetsgivaren är kommunen. Här finns inga storföretag, men däremot gott om små/mellanstora företag. Ofta företag som vuxit upp ur jord- och skogsbruket eller för all del ur fiskerinäringen.

Idag är Nordanstigs största fördel det centrala läget. Vi har fördelen att bo mittemellan två andra städer: Hudiksvall och Sundsvall. En realistisk förhoppning är att fler inser det centrala läget och flyttar hit för att pendla till sitt arbete. Nordanstig har otroligt bra huspriser, pendlingstider som skulle få stockholmare gröna av avund och en fantastisk natur bakom knuten.

Vi kommer naturligtvis att välkomna alla företag som är intresserade av att flytta sin verksamhet hit. Likaså ser vi positivt på de lokala företagare som vill expandera. Kommunen stöttar det genom att t.ex. se till att det finns industrimark och infrastruktur för dessa företag.

Dela den här sidan

Kopiera länk